All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

AcademicTransfer partners

AcademicTransfer werkt samen met een aantal partners, om haar vacatures zo gericht mogelijk bij de beoogde doelgroepen onder de aandacht te brengen. Daarnaast heeft AcademicTransfer samenwerkingsverbanden met technologie partners die bijdragen met inventieve oplossingen om vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen.

NRC logo

NRC Carrière, nrc.next, NRC Weekend

NRC Carrière is het carrièreplatform van NRC Media. NRC Carrière is er voor hoogopgeleid Nederland, zowel zakelijk en diepgaand met NRC Handelsblad, speels en verrassend met nrc.next als informatief en actueel met nrccarriere.nl. AcademicTransfer is partner van NRC Carrière. De wetenschappelijke banen van academictransfer.com zijn ook te vinden op nrccarriere.nl en in de vacatureladders van nrc.next op woensdag en in NRC Weekend op zaterdag.

Logo Euraxess

Euraxess

AcademicTransfer is de 'preferred supplier' van vacatures van Nederlandse onderzoeksorganisaties voor Euraxess. Euraxess is een Europees initiatief dat op haar website een overzicht biedt van alle Europese onderzoeksvacatures in Europa.

Just You Coaching logo

JustYouCoaching

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Of ben je bezig met je promotietraject en zit je vast? Zit je midden in je studie of onderzoek? Vind je het lastig om te weten wat je wilt? En is je motivatie even zoek? Just You Coaching helpt je om antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen. De loopbaancoaches van JustYouCoaching geven via AcademicTransfer vrijblijvend antwoord op al je loopbaan vragen.