All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over APG

Over APG

Werken bij APG is werken bij de grootste financiële dienstverlener in pensioen

APG is één van de grootste uitvoerders van collectieve pensioenen ter wereld. We verzorgen de pensioenadministratie, het vermogensbeheer, bestuursadvisering en de communicatie voor (pensioen)fondsen. In Nederland beheert APG ruim 30% van alle collectieve pensioenen. We verzorgen het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders. Bij ons werk je mee aan een goed en betaalbaar pensioen. Ook kun je bij APG meewerken aan de ontwikkeling van persoonlijke financiële producten als aanvulling op de collectieve pensioenregelingen.

Diverse vakgebieden

We werken met zo’n 3.500 professionals vanuit Heerlen (hoofdkantoor), Amsterdam, Brussel, New York en Hong Kong. Door de breedte van onze werkzaamheden hebben we diverse vakgebieden in huis: finance, pensioenadministratie, ICT, vermogensbeheer, sales, HR, marketing & communicatie, juridisch, management en secretarieel. Voor jong talent hebben we stages, traineeships en starterfuncties.

Wat je bij APG doet heeft een maatschappelijk belang

De pensioenmarkt is continu in beweging. Het maatschappelijke belang, de aandacht en invloed vanuit branche- en werkgeversorganisaties en de politiek maakt dat je werk bij APG vaak onder een vergrootglas ligt. Iedereen kijkt mee en de regelgeving verandert voortdurend. Er zijn regelmatig aanpassingen in de wet- en regelgeving rondom pensioenen die direct doorgevoerd moeten worden in onze producten en dienstverlening. Onze unieke expertise delen we zo breed mogelijk. We sponsoren twee leerstoelen om de kennis op het gebied van pensioen te blijven ontwikkelen en het debat over collectiviteit en solidariteit scherp te kunnen voeren. Daarnaast leveren we data, analyses en inzichten aan instanties als het Centraal Plan Bureau.

We bieden je een duurzame werkrelatie

APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Met ons arbeidsvoorwaardenpakket faciliteren we je om gezond en met plezier aan de slag te gaan en te blijven. Jaarlijks scoort APG hoog op verschillende ranglijsten voor goed werkgeverschap. Onze werkcultuur is professioneel, internationaal, maatschappelijk betrokken en gericht op zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Er is een ruim aanbod aan interne opleidingen, veel ruimte voor eigen initiatief en intern doorgroeien wordt gestimuleerd. Het tonen van betrokkenheid en het nemen van je verantwoordelijkheid wordt dus niet alleen gewaardeerd maar ook van je verwacht. Diversiteit vinden we belangrijk, uit onderzoek is ook gebleken dat dit tot een goed bedrijfsresultaat leidt.

Op werkenbijapg.nl vind je nog veel meer over jouw mogelijkheden bij APG. We ontmoeten je graag persoonlijk.

Daarom werk ik bij APG

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

APG