All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over KU Leuven

Ontdek jezelf. Begin bij je job.

Zie je een job binnen een dynamische, innovatieve en internationaal gerichte organisatie wel zitten?

En dit in een bruisende studentenstad?

Dan ben je zeker geïnteresseerd in een job binnen de KU Leuven!

De KU Leuven is een eigentijdse universiteit die voortbouwt op een solide traditie en die met een open blik naar de toekomst kijkt.  De KU Leuven is de grootste universiteit in Vlaanderen. We bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs aan meer dan 31.000 studenten en zijn bekend om het toonaangevend wetenschappelijk onderzoek.  Als één van de grootste werkgevers in België bieden we werkgelegenheid aan meer dan 8.000 personeelsleden.

Binnen KU Leuven kan je zowel een academische als een niet-academische loopbaan uitbouwen.

Jonge onderzoekers (masters en doctorandi) krijgen de mogelijkheid om in een diversiteit aan jobs baanbrekend werk te verrichten binnen een breed gamma van onderzoeksdisciplines.

Tevens bieden wij een grote variatie aan management-, staf- en ondersteunende functies in verschillende domeinen: management, stafmedewerkers en beleidsondersteunende medewerkers,  informatici, technici en ingenieurs, juristen, laboratoriumtechnologen, financiële medewerkers, administratieve medewerkers, …

Jobinhoudelijk kan je rekenen op een grote variatie met ruimte voor eigen inbreng en het opnemen van verantwoordelijkheden. Jonge mensen werken samen met ervaren specialisten die hun expertise graag delen. Je komt terecht in een wervelende omgeving en een intellectueel uitdagende biotoop waar men beseft dat resultaten pas gerealiseerd worden in teamverband en via overleg.