All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

Van oorlogsgeschiedenis tot het kweken van stamcellen; van het fenomeen slaap tot de Friese taal; van koolmezenpopulaties tot Middeleeuwse verzamelhandschriften: de vijftien onderzoeksinstituten van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) richten zich op een grote diversiteit aan onderzoeksonderwerpen. Ook beheert en ontsluit een aantal instituten belangrijke archieven en collecties voor wetenschappelijk onderzoek. Op deze wijze dragen we bij aan de wetenschappelijke, sociale, culturele en economische ontwikkeling van de samenleving.

De andere en oudste pijler van de KNAW is het Genootschap, dat de beste wetenschappers uit alle denkbare disciplines verenigt. Het Genootschap fungeert als forum, geweten en stem van de wetenschap in Nederland, onder meer door adviezen aan de regering en door de beoordeling van de kwaliteit en de integriteit van wetenschappelijk onderzoek.

Het Bureau van de KNAW ondersteunt zowel de instituten als het Genootschap. In totaal is de KNAW werkgever van circa 1300 medewerkers. We werken intensief samen met Nederlandse universiteiten en onderzoekscholen, onder andere door deelname aan onderzoeksprojecten en betrokkenheid bij het opleiden van jonge onderzoekers. Ook in ons personeelsbeleid streven we naar de hoogste kwaliteit, of het nu gaat over onderzoekers of over stafmedewerkers. Dat betekent dat we veel van onze mensen vragen. Daar staat tegenover dat  we hun uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Bijzondere aandacht genieten gastmedewerkers, vrouwelijke kandidaten voor hogere functies en aanstormend talent.

Meer informatie over de KNAW vindt u op onze eigen website: www.knaw.nl

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)