All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. De 7000 medewerkers werken samen aan onze ambitie:  Verbetering van patiëntenzorg. We leiden artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om hieraan bij te dragen.

Het LUMC omarmt en ontwikkelt nieuwe technologieën. Translationeel onderzoek vormt de basis van ons onderzoek. Resultaten vanuit wetenschappelijk onderzoek passen we toe in de klinische setting van het ziekenhuis. Omgekeerd, brengen we de klinische waarnemingen en vragen terug naar het laboratorium.

Het LUMC onderscheidt zich vooral als verwijscentrum voor complexe medische vraagstukken waar geen pasklare antwoorden op zijn. Bovendien wordt door de multidisciplinaire aanpak in het LUMC een verscheidenheid aan nieuwe technieken en technologie ontwikkeld. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

Werken bij het Leids Universitair Medisch Centrum

Het Leids Universitair Medisch Centrum is één van de acht universitair medische centra in Nederland. De ontwikkelingen in de zorg vragen om een steeds vernieuwende en geavanceerdere inzet. Wij investeren daarom in onze medewerkers door ontwikkeling te stimuleren op persoonlijk gebied en in de uitoefening van hun vak.

Wij zijn voortdurend op zoek naar de juiste mensen die willen werken aan de verbetering van de gezondheidszorg. Medewerkers die onze nationale en internationale ambities waar maken, nu én in de toekomst!

Werken in het LUMC is stimulerend en uitdagend. Dat vraagt om een open, creatieve en vernieuwende aanpak. Daartegenover stellen wij een aantrekkelijke werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Interesse? Bezoek dan onze website www.lumc.nl/werkenbij en bekijk het actuele vacatureaanbod. Bovendien is daar meer lezen over wat het LUMC te bieden heeft.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)