All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over het Antoni van Leeuwenhoek

Het Nederlands Kanker Instituut is het research instituut van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Alle belangrijke cellulaire en moleculaire aspecten van de kankerbiologie worden bestudeerd in het Instituut, met nadruk op muismodellen voor kanker, functionele screens om kankergenen en celprocessen te onderzoeken, celbiologie en translationeel kankeronderzoek.

Het Nederlands Kanker Instituut en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis vormen samen een geïntegreerd kankercentrum, het Antoni van Leeuwenhoek, bestaande uit een wetenschappelijk onderzoeksinstituut en een ziekenhuis gespecialiseerd in de behandeling van kankerpatiënten. De ziekenhuisafdelingen hebben elk hun eigen onderzoeksprogramma dat vaak in nauwe samenwerking met het laboratorium wordt uitgevoerd. Dit onderzoek is gericht op de verbetering van de kankerbehandeling door betere moleculaire en beeldvormende diagnostiek, nieuwe medicijnen, verbeterde operatie technieken, efficiëntere radiotherapie en door het combineren van verschillende behandelmethoden. Daarnaast wordt epidemiologisch en psychosociaal onderzoek uitgevoerd.

De onderzoeksgroepen van het NKI-AVL hebben de beschikking over geavanceerde faciliteiten, vaak ondersteund door uiterst bekwame vakmensen. Het Instituut heeft een grote muizenfaciliteit met speciale units voor het maken van transgene muizen en pathologisch en  beeldvormende onderzoek van muizen. Daarnaast biedt het Instituut genomics (met verschillende sequencing platformen en bio-informatica ondersteuning), screenings (RNAi en chemische banken), eiwit (expressie en zuivering), digitale microscopie, flowcytometrie en andere faciliteiten voor onderzoekers.

In het Instituut werken ongeveer 550 onderzoekers en daarnaast zijn veel van de artsen actief betrokken bij het onderzoek. Het Instituut ademt een stimulerende, internationale atmosfeer uit met veel buitenlandse onderzoekers, sprekers van over de hele wereld en de voertaal is Engels.

Wij bieden een stimulerende onderzoeksomgeving met veel samenwerkingsmogelijkheden, geavanceerde faciliteiten, een competitief salaris (met eventueel belastingvoordelen voor buitenlanders) en huisvestingsmogelijkheden in de buurt van het Instituut.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)