All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Met een budget van ruim 800 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen. Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken.

Op basis van adviezen van onafhankelijke wetenschappers uit binnen- en buitenland selecteert NWO de beste onderzoeksvoorstellen. NWO stimuleert nationale en internationale samenwerking, beheert en financiert 8 nationale onderzoeksinstituten, investeert in grote onderzoeksfaciliteiten en bevordert het gebruik van onderzoeksresultaten.

Werken bij NWO

Het organiseren en selecteren van toponderzoek vraagt om kwaliteit en professionaliteit van medewerkers. Bij NWO krijg je de kans je voortdurend te ontwikkelen, of je nu fulltime of in deeltijd werkt. We bieden je een royaal en gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket (inclusief dertiende maand en een uitstekende pensioenregeling), opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Op onze website kun je meer lezen over Werken bij NWO.

NWO-organsiatie 

NWO bestaat uit verschillende organisatieonderdelen: wetenschapsgebieden, stichtingen, (onderzoeks)instituten en tijdelijke regieorganen. Deze hebben elk hun eigen werkveld en bestuur.

Binnen NWO worden de volgende werkgevers onderscheiden

Klik hier op de websites voor meer informatie over de verschillende instituten:

Of volg NWO op Linkedin, Twitter, Facebook en YouTube.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)