All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over Netmarketing

Over Netmarketing

Netmarketing is het toonaangevend onderzoeksbureau op het gebied van user experience onderzoek en onderzoek naar gebruikersgedrag online. In de markt hebben we de naam hoge kwaliteit te leveren. Een top-consultancy voor top-500 bedrijven. Netmarketing onderzoekt sites, mobiele applicaties, iPad en intranetten. Daarbinnen onderzoeken wij het gedrag van gebruikers en adviseren wij voor verbetering. Onze klanten krijgen daardoor meer klanten, meer omzet en meer rendement op hun website of mobiele applicatie (bijv. iPhone, iPad).

We zijn innovatief en leidend, ondermeer omdat we als eerste in Nederland eye tracking en emotiemeting in hebben gezet en daarmee de meeste ervaring hebben. Daarnaast hebben we innovatieve onderzoeksmethoden voor het meten van emotie en het optimaliseren van websitestructuren.
Onze bedrijfscultuur is informeel, resultaatgedreven, met passie voor mensen, kwaliteit, ambitie en professioneel.

Netmarketing is een onafhankelijke pure player met focus op gebruikersgedrag en marketing. Ons bedrijf is gevestigd te Rotterdam, klanten bevinden zich in geheel Nederland met de nadruk op de Randstad.

Binnen Netmarketing UX werk je voor professionele gerenommeerde klanten. Bijv. ANWB, CZ, Hema, KPN, NS, Radio 538, O’moda, The Sting Modes, VGZ, Univé en Wereld Natuur Fonds.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Netmarketing