All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over Stichting Technisch Centrum voor de Keramische Industrie (TCKI)

Over Stichting Technisch Centrum voor de Keramische Industrie (TCKI)

TCKI is al ruim 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau.

TCKI is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen en de daarmee geproduceerde bouwmaterialen. Tevens is expertise aanwezig met betrekking tot de daarbij behorende productietechnieken en -processen.

TCKI heeft uiterst gekwalificeerde medewerkers werkzaam in de gespecialiseerde teams Meetgroep, Laboratorium, Tekenbureau en Adviesgroep.

De meetgroep bestaat uit meettechnici en adviseurs. Met hun geavanceerde meetinstrumenten leggen zij procesomstandigheden vast. Op basis van deze informatie kunt u maatregelen treffen, die leiden tot een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Denkt u hierbij niet alleen aan kwantiteit- en kwaliteitsaspecten, maar ook aan het terugdringen van energiekosten.

Op milieugebied kunnen we onze expertise en apparatuur inzetten om luchtemissies volgens verschillende meetnormen te bepalen. Ten aanzien van arbeidsomstandigheden voeren we veel bemonsteringen en analyses van respirabel (kwarts)stof en andere stoffen uit. Onze milieu- en arbo-analyses zijn nagenoeg allemaal RvA ISO 17025 geaccrediteerd.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Stichting Technisch Centrum voor de Keramische Industrie (TCKI)