All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over de Universiteit Twente

High tech, Human Touch

Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. Met 9.000 studenten en 3.300 medewerkers is de Universiteit Twente de enige campusuniversiteit van Nederland. Studenten werken samen met onderzoekers aan goed onderwijs en onderzoek. Zo wordt het koraalrif beschermd met sensoren, gebruiken we minilaboratoria om ziekten op te sporen en ontwikkelen we nieuwe methoden voor duurzame energie. De Universiteit Twente biedt veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel voor haar studenten als haar medewerkers. Kortom, de UT is een plek waar talentvolle mensen de ruimte krijgen voor een nieuwe carrière en baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Onderzoek op internationaal topniveau

 Krachtige onderzoeksinstituten die zich richten op nanotechnologie, ICT, biomedische technologie en technische geneeskunde, innovatie & bestuur,  en geoinformatie-/aardobservatie. De instituten combineren wetenschappelijke excellentie met een scherp oog voor kennisvalorisatie (vertaling van ontwikkelde kennis naar economische bedrijvigheid) en maatschappelijke toepassingen: ze zijn succesvol in het genereren van spin-off bedrijven. Wetenschap draait om talent. De Universiteit Twente is aantrekkelijk door de hoogwaardige onderzoeksomgeving die ze biedt. En kansen voor zowel junior als senior onderzoekers. Nieuw onderzoekstalent wordt aangetrokken via de Twente Graduate School en ook via tenure tracks. Extra ruimte en geld voor excellente krachten werken goed: de citatiescore en de output van de Universiteit Twente liggen ruim boven het landelijk gemiddelde.

Het onderwijs van de Universiteit Twente wordt aangeboden door de  faculteiten:

 Met ingang van mei 2014 is Management & Bestuur samengegaan met de faculteit Gedragswetenschappen in de Faculty of Behavioural, Management and Social sciences.

Werken bij Universiteit Twente

Een goede keuze. Universiteit Twente biedt ruimte! Ruimte voor ambitie, voor talent. Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Jouw ondernemende instelling wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

We bieden je carrièreperspectief. Ambitieuze en kritische collega's. Volop trainingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. En vanzelfsprekend een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.

www.utwente.nl/werkenbij   

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Universiteit Twente (UT)