All jobs in English

All jobs in Dutch

 • Title
 • List 2
 • List 2
 • Title
 • List 3
 • List 3
 • Title
 • List 4
 • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Werken bij de Universiteit Utrecht

Bright Minds, Better Future

Bij de Universiteit Utrecht werken we samen aan betere toekomst voor ons allemaal. Met meer dan 6.000 medewerkers zorgen we voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. De universiteit is een actief en betrokken onderdeel van de maatschappij, met als toegevoegde waarde onze open blik op maatschappelijke vraagstukken. We werken samen met andere (internationale) universiteiten, het bedrijfsleven, overheden, de culturele sector en maatschappelijke organisaties. Werken bij de Universiteit Utrecht betekent werken bij de beste universiteit van Nederland.

Gewaardeerd leiderschap op elk niveau

 De Universiteit Utrecht heeft de ambitie om zich te onderscheiden en zich te blijven verbeteren gericht op het behalen van bovengenoemde doelstellingen. Dat vraagt dat de talenten van alle medewerkers optimaal worden ingezet en gewaardeerd om kwaliteit in en van de organisatie te bereiken. Als werkgever doen we er alles aan om onze medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren, door aandacht te besteden aan en ruimte te maken voor de ontwikkeling van de talenten van medewerkers, inclusief toptalent.

 

We streven als universiteit utrecht naar:

 • het bieden van een herkenbare, uitdagende en goede werkomgeving aan iedereen, een werkomgeving waar een open en transparante cultuur heerst die kwaliteit boven kwantiteit stelt;
 • persoonlijke en professionele ontwikkeling voor alle medewerkers, wetenschappelijk personeel (WP) en ondersteunend en beheerspersoneel (OBP) en het juiste perspectief dat past bij de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.

De rol van leidinggevenden op elk niveau is daarbij cruciaal om verbinding te leggen tussen de doelen van de organisatie en de capaciteiten van de medewerkers.

 

For more information, visit our website.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Universiteit Utrecht