All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Over Wageningen UR (University & Research centre)

Werken aan de kwaliteit van leven!

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen uit meer dan 80 landen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor!

Onderzoeksthema's

Als medewerker van Wageningen UR ontwikkel je kennis die ten dienste staat van mens en maatschappij. Ons onderzoek beweegt zich op het terrein van verschillende natuur- en maatschappijwetenschappelijke disciplines. Actuele thema’s zijn o.a. voeding en gezondheid, klimaat en biobased economy. Voor meer thema’s en onderzoeksinformatie kun je terecht op onze pagina over onderzoek.

5 redenen om te werken bij Wageningen UR

Er zijn talloze redenen om te komen werken bij Wageningen UR. Wij hebben onze medewerkers gevraagd wat nu dé belangrijkste redenen zijn om te komen werken bij onze organisatie. Op onze pagina de top 5 redenen om te werken bij Wageningen UR kun je alles te weten komen over wat Wageningen UR een interessante werkgever maakt.

Meer informatie

Meer informatie over het werken bij Wageningen UR is te vinden op onze site www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm

Wageningen UR gebouwen Radix, Forum en Atlas

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Wageningen University & Research