All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Uitleg

Betekenis van de labels van de vacature gegevens die bij iedere vacaturetekst worden getoond.

Locatie

De standplaats voor de vacature.

Functietypes

Het type functie geeft aan of het om een wetenschappelijke vacature gaat of een vacature voor een ondersteunende dienst zoals management, staf of beleid.

Wetenschappelijke discipline

Een of meer wetenschappelijke discipline(s) of wetenschappelijk(e) velden waarin de vacature valt.

Uren

Het minimum en/of maximum aantal uren waarvoor deze vacature is opengesteld.

Werk-/denkniveau

Dit geeft aan welk niveau voor de vacature wordt verlangd: Wetenschappelijk Onderwijs of Hoger Beroeps Onderwijs (WO/HBO+/HBO).

Salaris

Het minimum en/of maximum bruto salaris per maand in euro's. Het maximum salaris kan zijn gebaseerd op een fulltime aanstelling en/of maximum in een salarisschaal en dus afwijken van hetgeen er daadwerkelijk wordt geboden. In de vacaturetekst (meestal in het onderdeel Arbeidsvoorwaarden) kan een nadere specificatie worden gegeven.

Vacaturenummer

Het interne nummer dat door de werkgever aan te vacature is toegekend. Het verdient aanbeveling hieraan te refereren in je sollicitatiebrief.

Vertalingen

Aanduiding van de talen waarin de vacaturetekst beschikbaar is. Voorlopig beperkt zich dit tot Nederlands (NL), Engels (EN) en Chinees (ZH).

Solliciteer binnen X dagen op deze vacture (verwijzing naar sollicitatiegegevens)

Het aangegeven aantal dagen waarbinnen gesolliciteerd kan worden en de aangegeven sluitingsdatum van een vacature zijn indicatief. Een werkgever behoudt zich te allen tijde het recht voor een vacature eerder te sluiten dan de initieel aangegeven sluitingsdatum op AcademicTransfer. Het is dus raadzaam zo snel mogelijk te solliciteren zodra een vacature op AcademicTransfer is gepubliceerd.