All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Onze nieuwe website is live! Wat verandert er voor jou?

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

11-4-2018: website vanochtend tijdelijk offline
lees meer
...
Vanochtend 11 april 2018 rond 10:30 uur gaat onze nieuwe website online! Dit kan betekenen dat de website tijdelijk niet beschikbaar is rond dit tijdstip.

Wij adviseren je om tussen 10:00 en 11:00 uur niet te solliciteren op vacatures via onze website.

Onze excuses voor het ongemak!

Loopbaancentra

Ben je medewerker van de Universiteit van Tilburg, Universiteit Maastricht, Radboud Universiteit Nijmegen, Vrije Universiteit Amsterdam, Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Leids Universitair Medisch Centrum of Rijksuniversiteit Groningen? Maak gebruik van het loopbaancentrum van je werkgever.

De volgende leden van AcademicTransfer verwijzen ook graag naar het eigen loopbaancentrum.

Radboud Universiteit Nijmegen

De Radboud Universiteit biedt haar promovendi ondersteuning in de vorm van de cursus loopbaanmanagement of de cursus sollicitatietraining en netwerken. Daarnaast biedt de afdeling Expertisecentrum Ontwikkeling ook individuele loopbaanbegeleiding en coaching.
U vindt links naar dit aanbod op de website voor promovendi: voorbereiden op uw verdere loopbaan.

Universiteit van Tilburg

Tilburg University biedt haar promovendi –kosteloos- de training Career Counselling voor PhD’s aan. Tijdens deze training krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Voor overige loopbaanvragen (eerder in je traject of meer specifiek van aard) kun je je als medewerker van Tilburg University wenden tot je HR adviseur.
Voor meer informatie over de training Career Counseling voor PhD’s kun je contact opnemen met HR via e-mail: trainingenHR@tilburguniversity.edu of telefoonnummer: 013-466 3489.

Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam

Het AMC biedt promovendi en onderzoekers de training Career Development aan. Deelname is kosteloos voor medewerkers verbonden aan het AMC, de AMC Medical Research BV, of geregistreerd als promovendus bij de AMC Graduate School for Medical Sciences. In de training wordt aan de hand van de thema’s Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik gezocht naar beroepsperspectieven binnen en buiten de context van de academische setting. De training wordt 4x per jaar gegeven.
Voor meer informatie: www.amc.nl/graduateschool.

Voor medewerkers van het AMC met loopbaanvragen is er de mogelijkheid om de training “Sturen van de eigen loopbaan” te volgen. Daarnaast bieden de loopbaancoaches ook maatwerk in de vorm van individuele loopbaanbegeleiding en arbeidsmarkt benadering. Deze begeleiding staat ook open voor promovendi en onderzoekers en is kosteloos.
Aanmelden kan telefonisch: secretariaat HR-Ontwikkeling, 020-5663536.

Universiteit van Amsterdam

Promovendi aan de Universiteit van Amsterdam kunnen bij het Loopbaan Advies Centrum terecht voor een individueel (loopbaan)gesprek en workshop en trainingen. Voorbeelden hiervan zijn; loopbaan oriëntatie, met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden, contacten leggen op de arbeidsmarkt, brief /cv en sollicitatiegesprek, projectmanagement, omgaan met de media en verwerven van externe financiering. Informatie over trainingen en aanmelden: http://www.uva.nl/promovendi

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam biedt haar promovendi diverse mogelijkheden voor ondersteuning en begeleiding. Het Loopbaancentrum biedt cursussen loopbaanoriëntatie. Daarnaast biedt het Loopbaancentrum individuele coaching en loopbaanbegeleiding aan wetenschappers.
Kijk voor het aanbod en aanmelding voor medewerkers op: www.intranet.vu.nl/loopbaancentrum (alleen toegankelijk voor medewerkers van de Vrije Universiteit Amsterdam met een VU-net-id).

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Medewerkers van het LUMC kunnen met al hun loopbaanvragen kosteloos terecht bij het interne Loopbaancentrum. Er zijn diverse mogelijkheden voor ondersteuning en begeleiding. Het aanbod bestaat onder andere uit trainingen gericht op loopbaanoriëntatie, solliciteren en netwerken. Ook individuele begeleidingstrajecten behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie vindt je op het LUMC Albinusnet onder ‘directoraat HRM’ of neem contact op met loopbaancentrum@lumc.nl.
Het aanbod voor trainingen vindt je via de volgende link: LMS-Bedrijfsopleidingen.

Dit overzicht wordt de komende periode aangevuld.